Čállinbeasit. Kurser.

Välkommen på samiskt skrivarretreat

Vill du ge ut en samisk skönlitterär bok och har ett skrivprojekt du arbetar med? Tjállegoahte erbjuder nu ett skrivarretreat/en fördjupningskurs med Annica Wennström för medlemmar i Bágo čálliid siebrie.

Kursen/retreaten är 4-7 juni 2020 i Nikkaluokta. Anmälningsavgiften är 1 500 kronor. I den ingår boende, frukost, lunch, fika och middag under hela helgen, samt Annica Wennströms personliga vägledning. Deltagarna står själv för resa.

Är du intresserad går det till så här:

Skicka in synopsis på din tänkta bok samt tio sidor färdig text. Vi kommer att skicka vidare dessa till Annica Wennström och antar därefter fem personer.

Vi träffas på torsdagkväll 4/6 för att prata presentera oss själva och våra projekt. Under helgen arbetar vi med texterna och gör övningar utifrån vad Annica ser behövs. Det finns också för enskilda samtal och vägledning utifrån de manus ni har skickat in.

Vi hoppas att det här ska inspirera er som har texter och det kan vara ett sätt att komma vidare i skrivprocessen. Under helgen tipsar också Tjállegoahte om olika stipendier och stöd ni kan söka för ert skrivande.

Sista dag att skicka in synopsis och text till oss är 6/4 2020

Besked om kursen kommer i början av maj och då ska även anmälningsavgiften betalas in.

Skicka er anmälan till info@tjallegoahte.se